lördag 3 september 2011

Köpa efedrin online - Helsingörspiller

Det är olagligt, men det finns lagliga alternativ med liknande effetkter.
Många som vill gå ner i vikt eller bli av med mer fett har säkert hört talas om efedrin. Träning samt mindre och bättre kost är nyckeln till viknedgång och eftersom efedrin minskar aptiten och ger mer energi vid träning så är det ett bantningsmedel som verkligen fungerar. Men sen det blev olagligt har mycket hänt.
Idag säljs efedrin av massor med skumma sidor på nätet, och många som handlar blir lurade. Ofta kommer det inget paket alls efter att man beställt och betalat.

Och om du får hem några tabletter kan du inte heller vara säker på vad de innehåller eller hur tillverkningen har skett. Är det efedrin i dem vet man inte heller hur mycket det är. Står det 30mg kan det vara 5mg och resten annat, eftersom det blir billigare för tillverkarna.
Därför kan det vara bra att se över vilka lagliga alternativ som finns.

På nätet finns seriösa hälsokostbutiker det flera sorters kosttillskott som ger samma resultat som efedrin. De här alternativen till efedrin (här under) kan både användas av personer med övervikt och personer med normalvikt.

1 kommentar:

  1. They just want us to spend money on things that doesn’t work. I used this 💊 in the 80/90 and I was healthy and loosed lots of weight. 👍👍👍👍👍

    SvaraRadera